Handbal

Dinamo București, victorie de răsunet în Liga Campionilor la handbal masculin! Campioana României e prima în grupă

FOTO: Facebook @Dinamo Bucuresti

Articol de Marian Ursescu  —  duminică, 14 octombrie 2018

Dinamo a trecut de Wisla Plock, scor 24-21. ”Câinii” au o serie incredibilă, a patra victorie din cinci meciuri în grupa D a Ligii Campionilor și sunt liderii grupei!

Dinamo București e în fața celui mai bun sezon al său în grupele Ligii Campionilor! Campioana României a obținut aseară, pe teren propriu, a patra victorie în grupă, în cele 5 meciuri disputate! Succesul a fost , cu siguranță, cel mai răsunător de până acum, obținut în fața unei echipe cu nume în Europa, Wisla Plock!

Echipa pregătită de Constantin Ștefan a făcut cel mai bun meci. Apărarea a fost la înălțime, cu Dan Savenco și Alireza Musavi, de netrecut, oamenii din centrul devensivei. Tunisianul Missaoui a avut și el o seară magică între buturi. A închis poarta, parând, înre altele, și patru aruncări de la 7 metri!

După 13-10 la pauză, "câinii" s-au distanțat la 8 goluri pe tabelă și au crezut că au scăpat de emoții. Polonezii au avut o ultimă răbufnire, s-au apropiat la trei lungimi. Atât și nimic mai mult. S-a terminat 24-21, cu handbaliștii bucureșteni cântând alături de fani, într-o atmosferă demnă de Liga Campionilor. Bannour 7 goluri, Kuduz și Negru, fiecare cu 4 reușite, au fost principalii marcatori ai "alb-roșiilor". 

Clasament grupa D

1. Dinamo 8p
2. Ademar Leon 7
3. Wisla Plock 6
4. Elverum 6
5. Cocks 2
6. Thun 1
Rezultate etapa a 5-a: Thun-Leon 25-26, Elverum-Cocks 28-27.

Vezi și: Gabriela Szabo, directorul CSM București, își pierde răbdarea cu vedetele de la handbal: "Se pare că nu avem voință"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.