Liga 1

GSP LIVE VIDEO Dănciulescu, mărturisiri incendiare: "Am jucat în blaturi în Spania, la Steaua și Dinamo! Vă zic și un meci"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 octombrie 2018

Ionel Dănciulescu, fostul jucător de la Steaua, Dinamo și Hercules Alicante, a recunoscut la emisiunea GSP LIVE că a jucat în meciuri aranjate pentru cele trei echipe.

"Cred că am jucat între 1-5 și meciuri aranjate. Vă spun eu un meci. Cred că la ultimul meci când am promovat în ultima etapă la Irun (n.r. Real Union). Parcă am câștigat cu 2-0. Eu eram foarte agitat și m-am luat la harță cu un adversar și i-am arătat tabela. Atunci toți jucătorii de la echipa adversă au venit la mine să mă înjure și nu înțelegeam de ce.

Abia apoi mi-am dat eu seama. Irun era retrogradată în momentul respectiv. Dacă stau să analizez situația, cred că ar fi fost ceva atunci. Și la Steaua și la Dinamo s-au întâmplat astfel de lucruri. Mă refer la meciurile astea din ultima sau penultima etapă în care se știau (n.r. echipele retrogradate)", a declarat Dănciulescu la GSP LIVE.

Meciul din liga secundă spaniolă la care face referire Dănciulescu este cel dintre Real Union și Hercules, scor 0-2, din iunie 2010, când echipa românului a promovat. Primul gol a fost marcat în minutul 17 de Javi Portillo, iar scorul final a fost stabilit de un autogol incredibil al lui Dekarga, în minutul 55.

Danciu a jucat pentru Steaua în perioada 1998-2001, iar pentru Dinamo în sezoanele 1995-1997, 2002-2009 și 2010-2013. Pentru Hercules a jucat în 2009-2010.

Vezi și: GSP LIVE VIDEO Ca pe vremea Securității! Dezvăluiri șocante de la Dinamo: "S-au controlat telefoanele și s-a depistat cine dădea informații presei"

GSP LIVE VIDEO De unde a pornit scandalul dintre Dănciulescu și Bratu: "Eu n-am fost de acord cu aducerea a doi jucători și Florin s-a supărat"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.