Liga 1

Becali, ofertă fără precedent în Liga 1: "Dau oricând 5 milioane de euro pe ei! Sunt cei mai buni"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 octombrie 2018

Gigi Becali nu e de acord cu selecționerul Cosmin Contra care nu i-a titularizat pe Alexandru Mitriță (mijlocaș/23 de ani) și Nicușor Bancu (fundaș stânga/26 de ani) în meciul cu Serbia, scor 0-0. Patronul de la FCSB spune că e pregătit să ofere 5 milioane de euro Craiovei pentru cei doi jucători.

"La naționala mare nu avem ce face. Ce putem să facem? Nu avem cu ce! Singurul lucru pe care nu l-am înțeles, și să mă ierte Contra, de ce nu au jucat Bancu și Mitriţă, care sunt cei mai valoroși jucători români în momentul de față!

Dacă tu ai cei mai scumpi jucători la dispoziție, Bancu și Mitriţă, care fac 5 milioane amândoi, că dau 3 milioane pe Mitriță la orice oră și 2 milioane pe Bancu. Deci dacă tu îi ai pe ăia și nu îi bagi. Că au jucat bine la Vilnius. Din moment ce am câștigat, înseamnă că au jucat bine", a spus Gigi Becali la Pro X.

"De Mitriţă nu mai zic, pentru că el e cel mai valoros, e cât toată echipa. Nu am cu cine să-i fac comparație. Nu vreau să-l compar nici cu Maxim, nici cu Drăguș, ca să nu-l supăr pe Gică. Mitriţă e mai valoros decât Stanciu și decât toată echipa României" Gigi Becali

8 goluri
a marcat Mitriță în acest sezon de Liga 1 pentru CSU Craiova, fiind golgeterul campionatului la egalitate cu George Țucudean

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.