Nationala

Asta chiar e nouă! Fanii "naționalei" au făcut o petiție online pentru un meci între elevii lui Contra și U21

Articol de Răzvan Luţac  —  luni, 15 octombrie 2018

Ideea unui meci între echipa națională de fotbal și trupa U21 a apărut de câteva săptămâni, după jocul fascinant al tinerilor lui Rădoi și evoluțiile mai puțin reușite ale seniorilor, însă ideea a ajuns la un alt nivel.

Pe site-ul de specialitate petitieonline.com a apărut o primă petiție cu tema unui joc între cele două formații.

"În ultimul timp, echipa națională de fotbal a României a avut, mai mereu, evoluții slabe, uneori pline de entuziasm, dar totuși fără rezultate remarcabile. În schimb, echipa U21 este în pragul unei performanțe binemeritate, calificarea la Campionatul European, după o campanie reușită și care dă multă speranță celor ce încă visează o renaștere a reprezentativei noastre.

Pentru satisfacția fanilor, dar și promovarea echipei juniorilor, cerem organizarea de către FRF a unui meci amical între echipa "mare" a României și cea cu jucători sub 21 de ani", scrie inițiatorul petiției, bucureșteanul Liviu Florescu.

Aceasta a strâns deja 10 semnături. 

România U21 joacă, mâine, ultima partidă din preliminariile Euro 2019 (Italia și San Marino, 16-30 iunie 2019), cu Liechtenstein, joc în care are nevoie de un punct pentru calificarea la turneul final. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.