Liga 1

Anunțul dinamoviștilor: "Negoiță nu mai face parte din viața echipei" » Cine ia deciziile în Ștefan cel Mare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 15 October 2018

Alexandru David, președintele lui Dinamo, i-a anunțat pe fanii dinamoviști că patronul Ionuț Negoiță "nu mai face parte din viața echipei".

"Domnul Negoiță nu mai face parte din viața acestei echipe. De ce? Ne-a transmis că atâta timp cât clubul se autofinanțează, decizia dânsului e aproape spre zero. El intervine doar când îi cer sfatul, când contractăm cheltuieli către club. Din punctul ăsta de vedere clubul se autofinanțează.

Deciziile, din punctul de vedere al managementului, îmi aparțin mie și altor oameni. Am apreciat că în acest moment dificil domnul Negoiță și domnul Rednic au lăsat toate lucrurile în urmă și au pus binele clubului înaintea orgoliilor personale", a declarat David în cadrul unei conferințe de presă.

Cine conduce Dinamo

În vârful conducerii roș-albe sunt tot doi frați. Este vorba de Alexandru și Andrei David. Primul este omul de încredere al fraților Negoiță și președintele lui Dinamo, adică cea mai importantă persoană din club după familia Negoiță. Cel de-al doilea este directorul secției de marketing, angajat chiar de fratele său. Până la venirea lui Andrei David, marketingul dinamovist era condus de Mihaela Racu.

Citește și: Prima conferință, primele atacuri! Rednic a dat de pământ cu MM Stoica, Dică și Contra: "Asta o spun pentru Luțu 2"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.