Nationala

Fără milă! Ilie Dumitrescu a atacat un jucător după România - Serbia: "Nu a realizat ce s-a întâmplat! A fost depășit la fiecare duel, dar era fericit după meci"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 15 October 2018

Ilie Dumitrescu, fost internațional, a vorbit despre meciul României cu Serbia, 0-0, și a criticat jocul și atitudinea lui Cristi Manea, fundașul dreapta al României.

"A apărut Manea la zona mixtă, zâmbea și era fericit. Bine, e tânăr, dar nu cred că a realizat prea mult din ce s-a întâmplat ieri pe teren! Cred că, după meci, toată lumea a intrat în vestiar și a zis «Bravo! E bine!» Deja, de pe teren, am văzut că au bătut palma și se felicitau.

Manea nu a avut o zi prea bună ieri. A fost depășit la fiecare duel unu contra unu, indiferent de cine intra în zonă. Și băiatul ăsta era fericit după meci. Nimeni nu i-a spus «Băi Manea, n-ai făcut o partidă bună!»

Din ce s-a transmis după meci nu l-am văzut vreo secundă să fie afectat de evoluția lui din teren. Radu Paraschivescu a spus că «La noi se vorbește de lipsa infrastructurii, dar noi avem Bulevardul Manea». Băiatul era foarte fericit după joc. Nimeni nu i-a spus nimic", a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

5
a fost nota primită de Cristi Manea din partea Gazetei Sporturilor, după România - Serbia 0-0

CLASAMENTUL GRUPEI:

Serbia 4 2 2 0 5-2 8p
Muntenegru 4 2 1 1 6-3 7p
ROMÂNIA 4 1 3 0 4-3 6p
Lituania 4 0 0 4 2-9 0p

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Citește și: Panduru face praf deciziile lui Contra: ”Nu ai înțeles sistemul Ligii Națiunilor! Stanciu și Drăguș nu pot face ce le-ai cerut”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.