Liga 1

Cornel Dinu, reacție categorică după venirea lui Rednic: "Fără idioți n-am putea să vedem oamenii adevărați, geniile și normalitatea!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 octombrie 2018

Cornel Dinu, fost antrenor și jucător la Dinamo, a lăudat numirea lui Mircea Rednic pe banca formației roș-albe.

"Domnul David nu a putut să rateze această oportunitate. Rednic astăzi a dat o pildă extrodinară de inteligență, de atașament față de Dinamo, de cultură fotbalistică. Sigur că are și umor. În general sunt foarte mulți idioți în ziua de astăzi. Țuțea spunea că fără idioți n-am putea să vedem oamenii adevărați, geniile și normalitatea. Pildele date de Rednic și modul în care a vorbit despre toți experții din fotbal și despre angajamente sunt un exemplu. A vorbit cu haz și despre echipa națională. 

Trebuie să gândiți în profunzime. Rednic nu lucrează cu Negoiță, el nu se mai ocupă direct de Dinamo. Se pare că va conduce băiatul care are coaforul. Mircea e inteligent și știe să le așeze. Sper să nu ziceți că nu e dinamovist sau că nu a avut performanțe. A câștigat titlul și a ieșit dintr-o grupă europeană cu Tottenham și Bruges.

E greu să faci treabă cu jucători precum Axente, Popovici sau Katiskas, care nu bun nici de sirtaki. Mai sunt 11 etape, iar Mircea nu poate decât să acopere deficiențele individuale prin realism tactic colectiv. În meciul cu Botoșani, linia lui Dinamo era frântă, cu Katsikas și Mezague. Mircea e capabil să rezolve problemele, dar nu va fi ușor", a declarat Cornel Dinu la TV Digi Sport.

Citește și: Rednic a făcut show la conferința de presă: "Prefer să fiu un antrenor fără demnitate sau fără onoare" + Mesaj pentru Claudiu Niculescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.