Liga 1

GSP LIVE // La 4 luni de la verdictul Curții de Apel în privința palmaresului Craiovei, LPF reacționează: "Suntem foarte aproape!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 octombrie 2018

În direct în emisiunea GSP LIVE de azi, vicepreședintele LPF, Robert Pongracz, a declarat că Liga a luat act de decizia dată de Curtea de Apel Timișoara în cazul palmaresului Științei, la 4 luni de la verdict.

LPF va da curând un punct de vedere oficial în acest caz, în care Curtea de Apel a decis definitiv în iunie că CS U Craiova, echipa din Liga 1, nu are palmaresul istoric al Științei și nu se poate considera continuatoarea legendarei echipe a Olteniei. 

  •  Vezi mai jos VIDEO cu răspunsul lui Pongracz 

"Departamentul nostru de legal se ocupă de asta. Nu pot acum să spun care e stadiul discuțiilor. Se muncește în acest sens. Suntem foarte aproape de a lua o decizie, am auzit ceva pentru că am discutat cu colegii mei de la legal. Chiar nu sunt omul potrivit să vă dau mai multe detalii", a zis Robert Pongracz la GSPLive.  

În noiembrie 2017, cu 7 luni înaintea verdictului Curții de Apel în problema istoriei alb-albastre, Liga hotărâse să-i recunoască oficial lui CS U palmaresul istoric.   

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.