Liga 1

EXCLUSIV Verdictul lui Borcea, după ultimele schimbări de la Dinamo: "Dacă eram în locul lui, nu acceptam niciodată să vin acum"

+1 Foto
Claudiu Niculescu și Mircea Rednic în 2006 // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 16 octombrie 2018

În interviul în exclusivitate acordat de Borcea Gazetei Sporturilor, fostul finanțator și-a exprimat părerea vizavi de ultimele schimbări de pe banca echipei din "Ștefan cel Mare". 

- Știți pe ce loc este Dinamo acum?
- Cred că pe 11, nu? 12?! Mamă! E loc de baraj? Păi, și ce voiai să facă Niculescu?, poftim, te întreb eu!

- Acum câteva zile aş fi răspuns: "E antrenor, să facă ceva! În ultimă instanță, chiar să facă minuni". Însă a fost demis.
- Dacă eram în locul lui, n-aș fi acceptat niciodată să vin acum la Dinamo! Pentru toate promisiunile din lume. Eu i-am prezis cariera de antrenor lui Claudiu, are stofă, dar s-a legat aiurea la cap. A luat o formație pregătită de altul, după atâtea etape, o formație fără orizont... Uite că l-au mazilit, ţi-am zis că va avea o misiune imposibilă de când l-au pus. Și Bratu a greșit.

"Eu n-am vorbit niciodată frumos cu jucătorii"

- Cu ce?
- Că a acceptat să-l dea pe Mahlangu. Ăla făcea 50 la sută din echipă. De atunci mi-am dat seama că se va rupe Dinamo. Mahlangu amintea de Hîldan, Dumnezeu să-l odihnească!, de Mărgăritescu.

- Atunci cine e de vină, Negoiță, managerii?
- Negoiță, de ce? Pe el nu-l mai interesează. A zis: "Finanțați-vă, conduceți, treaba voastră!". Pe David nu-l cunosc, nu pot vorbi despre el. Nu știu a cui e vina, nu m-am interesat că nu mai e treaba mea. Iar Bratu era vocal, așa-l știu eu.

- Îi înjura. Asta i s-a reproșat.
- Hai, lasă-mă cu vorbitul frumos! Și cu lugu-lugu... Eu n-am vorbit frumos cu fotbaliștii! Auzi, frumos? Eu asta le-aș reproșa lui Bratu și conducerii dinamoviste, că l-au dat pe Mahlangu. Aceeași greșeală ca la Nedelcearu". 

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.