Nationala

ROMÂNIA U21 - LIECHTENSTEIN U21 // Ilie Dumitrescu, fascinat de "tricolorii" U21: "Pot juca semifinala sau finala" » Pe cine vede liderul generației

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 octombrie 2018

România U21 joacă de la ora 21:00 cu Liechtenstein U21, în ultimul meci din preliminariile pentru EURO 2019. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Pro X. (Detalii AICI)

Ilie Dumitrescu, fost internațional, a vorbit despre jucătorii României U21 și l-a lăudat pe Ianis Hagi, despre care a spus că este liderul echipei.

"Fiecare compartiment are jucători valoroşi. Vorbim de jucători care în orice moment pot aduce plusul. Vorbim de un mijloc cerebral, un mijloc cu experienţă la nivelul acesta, cu Nedelcu, Cicâldău și Băluță.

Mai sus îl ai pe Dennis Man, Ianis Hagi, care este liderul acestei generaţii pentru că are maturitate în joc. Îl ai pe Coman, un jucător care în orice moment poate să îţi aducă ceva în plus. Nu mai vorbesc de atacanţi, unde îţi intră din rolul de rezervă Puşcaş şi face diferenţa.

Ai un lot valoros şi ai şi rezerve, Moruţan, Măţan, Adrian Petre. În plus mai e şi Răzvan Marin. Echipa aceasta, la Campionatul U21, cred că poate să joace semifinală, finală. În trecut erau jucători cu personalitate şi cu valoare doar în anumite compartimente. Găseai unul fundaş central care se remarcase sau un atacant. Acum vorbim de altceva", a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Citește și: Invitați de onoare pe "Ilie Oană" » Decizia luată de FRF înainte meciul care duce România U21 la EURO

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.