Liga 1

Victor Pițurcă, tranșant în cazul lui Dinamo: "Iertați-mă, dar așa nu ai nicio șansă!" » Mesaj clar pentru conducere: "Trebuie schimbați toți din apărare"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 octombrie 2018

Victor Pițurcă, cel care a fost aproape să o preia pe Dinamo în trecut, a vorbit despre situația de la echipa roș-albă și despre probleme echipei.

"Nu l-aș fi schimbat pe Bratu. A reușit lucruri extraordinare în prima parte. Lui Dinamo i-ar trebui patru fundași centrali. Așa va fi în regulă. Toată linia de fund trebuie schimbată. Eu am mai vobit cu Bratu, că mă mai suna. I-am zis «Atât timp cât ai fundașii cu ai acum la Dinamo, e foarte greu să ai rezultate».

De exemplu, în meciul contra Craiovei (n.r. pierdut de Dinamo cu 3-0), Dinamo a jucat foarte bine în prima repriză, a dominat-o pe Craiova. Dar dacă Mitriță, care are 5 metri în spatele fundașului dinamovist (n.r. Kino Delorge), trece de el și dă gol, iertați-mă, dar nu ai nicio șansă!

E nevoie de fundași care să dea siguranță și încredere. Nu e simplu să ai rezultate cu tineri fără anvergură. Poți juca și cu tineri, dar trebuie să aibă calități fizice", a declarat Victor Pițurcă la TV Digi Sport.

Citește și: Omul Derby » De ce dinamoviștii au din nou speranțe cu FCSB după venirea lui Rednic

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.