Liga 1

Anunțul făcut de Rednic înaintea primului meci de la revenire! Cântecul pe care abia așteaptă să-l audă: "E reprezentativ pentru mine"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 17 octombrie 2018

Mircea Rednic mai are câteva zile la dispoziție pentru a pune la punct echipa pentru primul său meci de la revenire. Tehnicianul se asigură între timp că suporterii nu vor lipsi de la stadion, așa cum s-a tot întâmplat în acest sezon. 

"Avem foarte multe cântece frumoase şi care mi-au intrat la suflet. Cel mai reprezentativ pentru mine este: « Fie vreme bună, fie vreme rea, câini până la moarte şi dincolo de ea ».

Dacă ne respectăm şi înţelegem aceste cuvinte, veniţi aproape de echipă. Cum şi eu am lăsat deoparte toate ambiţiile şi orgoliile.

Sunt din zodia Berbec, câteodată sunt mai berbec decât toţi berbecii, dar acum am înţeles că Dinamo are nevoie de mine, Dinamo are nevoie de voi şi sper să veniţi şi să fiţi alături de echipă", a spus Mircea Rednic pentru fcdinamo.ro.

  • Dinamo joacă împotriva Dunării Călărași luni, de la ora 21:00, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO. 
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.