Nationala

Calificarea naționalei i-a împăcat pe Becali și Rădoi: "Avea o frustrare, dădea mereu vina pe mine"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 octombrie 2018

Selecționerul Mirel Rădoi a calificat naționala sub 21 de ani a României la Campionatul European din Italia și San Marino. Această performanță a dus la împăcarea dintre antrenor și patronul FCSB, Gigi Becali.

"Mă bucur foarte tare pentru Mirel. El a eșuat la Steaua și avea o frustrare. Dădea tot timpul vina pe mine. I-am zis că nu sunt vinovat eu. El dădea vina pe mine că n-a reușit el. Uite că acum Dumnezeu i-a ajutat și a șters cu buretele toată evoluția de la Steaua. Și s-a împăcat și cu nașul lui.

Eu vedeam ce calitate are. El e un caracter prea frumos. Declarațiile lui împotriva mea erau din iubire de fin. Eu nu mă supram niciodată pe el. I-am scris un mesaj înaintea meciului cu Portugalia și i-am zis că se va califica și i-am dat acordul să vorbească tot ce vrea despre mine pentru că dragostea mea a câștigat-o când eram eu în pușcărie.

Oamenii la greu își arată caracterele, iar Mirel a fost singurul caracter frumos dintre toate rudele mele. El e Mirel, cel mai frumos caracter. El și-a arătat caracterul când ceilalți au părăsit corabia", a declarat Becali la Pro X.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.