Diverse

GSP LIVE // VIDEO S-a dezlănțuit după incidentul tulburător din Liga Elitelor: "Acești huligani ar trebui excluși pe viață din sport!"

Robert Popescu are un hematom vizibil în urma loviturii încasate

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 octombrie 2018

Emisiunea GSP LIVE l-a avut azi invitat pe Robert Popescu, un junior de 15 ani de la Clinceni, lovit cu bestialitate de un adversar în timpul partidei Clinceni - Chiajna din Liga Elitelor. 

Contactat telefonic în timpul emisiunii, Tudorel Baciu, antrenorul juniorului agresat, a condamnat în termeni duri modul brutal în care jucătorul său a fost lovit de Florin Nuțescu, junior la Concordia Chiajna. 

"Am înțeles că acel copil e un jucător problemă, îl cheamă Florin Nuțescu, a fost propus să fie dat afară. Acel copil a avut altercații și cu colegii lui. E ceva ieșit din limitele acestui sport pe care noi îl considerăm sportul rege.  

Arbitrul a scris în raport că a fost lovit cu pumnul. Ar putea rezulta doar o suspendare de 3 meciuri și o amendă. Acești huligani ar trebui excluși din viața sportivă. Nu am mai văzut așa ceva. Să lovești un copil cu atâta răutate mi se pare ceva ieșit din comun", a spus antrenorul juniorului agresat, la GSP LIVE. 

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Mărturiile șocante ale juniorului desfigurat pe teren: "S-a întors după mine și m-a lovit cu pumnul. Auzeam doar țipete"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.