Diverse

EXCLUSIV Decizie inexplicabilă: jucătorul care și-a desfigurat un adversar în Liga Elitelor a primit o suspendare minimă!

Articol de Costin Ștucan  —  joi, 18 octombrie 2018

Emisiunea GSP LIVE de joi l-a avut invitat pe Robert Popescu, jucătorul de 15 ani al juniorilor de la Clinceni. Acesta a fost desfigurat de un adversar în timpul unui meci din Liga Elitelor cu Concordia Chiajna, iar azi a povestit în direct experiența terifiantă prin care a trăit. 

La scurt timp după finalul emisiunii și după ce cazul a primit mediatizarea cuvenită, a venit și decizia comisiilor în privința agresorului Florin Nuțescu, fotbalist la Concordia Chiajna. 

Pe lângă o amendă infimă, 200 de lei, acesta a fost suspendat pentru 10 etape, o decizie mult prea blândă având în vedere gravitatea faptelor sale. Aceasta era pedeapsa minimă pentru o astfel de vătămare gravă, conform regulamentelor în vigoare. 

Ce a spus juniorul Robert Popescu azi la GSP LIVE

Conctactat de GSP.ro, tatăl băiatului vătămat, prezent la rândul lui azi în studioul GSP LIVE, s-a arătat nemulțumit de pedeapsa mult prea îngăduitoare primită de cel care i-a agresat fiul. 

În timpul emisiunii, acesta spusese că se așteaptă ca agresorul să fie exclus din sport: "Din ce am văzut, acest copil nu poate fi suspendat mai mult de 24 de etape. 24 de etape nu sunt suficiente. E un act de huliganism, e strigător la cer. Trebuie exclus din sport. Nu doar el, ci orice act de violență", a declarat acesta (VIDEO, AICI). 

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.