Tenis

RETRAGERE SIMONA HALEP // Halep a scos-o din depresie pe Kiki Bertens, cea care o va înlocui în Singapore: "A fost cea mai dificilă noapte din cariera ei, acum merge să câștige turneul"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 18 October 2018

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) și-a anunțat retragerea de la Turneul Campioanelor de la Singapore. Locul i-a fost luat de olandeza Kiki Bertens (10 WTA).

Raemon Sluiter, antrenorul lui Bertens, a vorbit despre semnificația acestei performanțe și a dezvăluit că eleva lui a fost în pragul unei depresii. 

"Singapore este un loc special pentru mine și Kiki. Aici am avut o conversație lungă, lungă de tot anul trecut. Ne-am închis în camera de hotel și am discutat despre colaborarea noastră. Am hotărât să continuăm drumul împreună", a precizat Sluiter.

  • Bertens a participat la ediția din 2017 a Turneului Campioanelor în proba de dublu, alături de suedeza Johanna Larsson. Cele două au ajuns până în ultimul act. 

Kiki a fost eliminată ieri de la Moscova (detalii AICI) și putea fi prima de sub linie: "A fost devastată ieri, a fost probabil cea mai dificilă noapte din întreaga ei carieră. Nu contează că abandonul lui Halep o duce acolo. Dezamăgirea a rămas, a fost în pragul depresiei", a declarat Sluiter. 

Merge acolo să câștige.

Kiki Bertens este lider într-un clasament important al anului 2018. Olandeza are cele mai multe victorii în fața unor jucătoare de top 10, iar Sluiter e conștient de asta: "Merge la Singapore să câștige. A demonstrat anul ăsta că poate bate pe oricine". 

Vezi și: RETRAGERE SIMONA HALEP // 2018 e încheiat, dar rămâne CEL MAI BUN an din carieră » 5 performanțe importante reușite de Simona Halep

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.