Liga 1

Dan Alexa a comentat numirea lui Mircea Rednic pe banca alb-roșilor: "Sunt convins că nu a fost plăcut pentru Claudiu Niculescu"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 18 October 2018

Dan Alexa (38 de ani), antrenorul celor de la Dunărea Călărași, a comentat numirea lui Mircea Rednic pe banca lui Dinamo.

"Sunt convins că nu a fost plăcut pentru Claudiu Niculescu, dar era o oportunitate pe care nu o puteau rata. Nu spun că Niculescu este un antrenor prost, dar cred că garantul succesului este Rednic. S-a dat un refresh la ceea ce s-a întâmplat la Dinamo, cred că vin fanii lângă echipă.

Cred că Rednic e unul dintre cei mai buni antrenori. Negoiţă a luat o decizie pe care era nevoit să o ia. Mai multă încredere dă Rednic, cunoaşte mai bine şi clubul. La Dinamo sunt jucători valoroşi, se plătesc salarii şi de 10.000 de euro, cred că play-off-ul este un obiectiv realizabil", a declarat Alexa la TV Digi Sport. 

După ce Claudiu Niculescu a preluat formația din Ștefan cel Mare, Alexa a oferit o declarație controversată: "Îmi doresc foarte mult să reușească Claudiu, să prindă play-off-ul,  dar Dinamo nu va mai câștiga trofee decât când va ajunge Alexa antrenor acolo!".

Vezi și: EXCLUSIV Răsturnare incredibilă de situație la Dinamo » Mircea Rednic vrea să facă o mutare total surprinzătoare

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.