Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Bornescu tranșează duelul CSU-FCU: "Asta e adevărata Craiova! Suporterii adevărați sunt acolo"

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 19 octombrie 2018

Mircea Bornescu, fost portar la FC U Craiova, Rapid sau Petrolul,  a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP LIVE din această dimineață.

Pe parcursul emisiunii, Bornescu a fost întrebat care e adevărata echipă a Craiovei: CS U sau FC U? Fără pic de ezitare, acesta a optat pentru echipa lui Mititelu din Liga a 3-a.

"Când am jucat la FC Universitatea Craiova, am jucat cu minimum 10.000 de suporteri la fiecare meci. Se numea FC Universitatea Craiova. Echipa actuală se numește CS Universitatea Craiova. Probabil că și la FC Universitatea din Liga a 3-a, dacă ar juca în Liga 1 pe Oblemenco, ar juca cu la fel de mulți suporteri.

Sunt două categorii de fani: sunt suporteri și sunt fani. Suporterii adevărați nu își lasă adevărata echipă indiferent de câte alte echipe vor apărea. Din punctul meu de vedere, echipa lui Mititelu e adevărata Craiova"

113 partide
a jucat Bornescu pentru FC U Craiova, între 2005 și 2009

Vezi și:  GSP LIVE // VIDEO Bornescu a rememorat cea mai dulce amintire din fotbal: "A funcționat totul. Dacă eram mai atenți, câștigam și mai drastic cu Steaua"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.