Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Tehnicile secrete ale selecționerului Cosmin Contra: "Am rămas uimiți! Foarte puțini antrenori procedează așa"

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 19 octombrie 2018

Mircea Bornescu, fost portar la FC U Craiova, Rapid sau Petrolul,  a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP LIVE din această dimineață.

Întrebat despre cel mai bun antrenor cu care a lucrat de-a lungul carierei, Bornescu l-a nominalizat pe actualul selecționer Cosmin Contra, cu care a lucrat la Petrolul Ploiești. 

"De la primul antrenament, pur și simplu am rămas uimiți de modul lui de a fi și de modul lui de lucru. E tot timpul alături de jucători, ține la fel de mult la toți jucătorii. E un om căruia îi place să țină echipa unită și te responsabilizează foarte mult.

Făcea un singur antrenament pe zi, foarte puțini antrenori am auzit să procedeze așa", a spus Bornescu, la emisiunea GSP Live. 

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Ce trădare ar fi fost! Bornescu recunoaște că a fost aproape de FCSB: "Mă gândeam și eu cum e să joc în Champions League" » De ce a picat transferul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.