Liga 1

Varianta Olăroiu nu mai e o utopie » Dezvăluire de ultimă oră: "Ar fi de acord cu revenirea la echipă"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 19 October 2018

Revenirea lui Cosmin Olăroiu pe banca celor de la FCSB începe să prindă din ce în ce mai mult contur. Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, e ferm convins că "Oli" ar fi tentat de o nouă experiență la echipa alături de care a avut cele mai bune rezultate în cariera de antrenor. 

"Am auzit și eu de intenția lui Gigi Becali de a-l aduce pe Olăroiu la FCSB. Cred că el ar fi de acord cu revenirea la echipă", a spus Dragomir, la Pro X. 

Olăroiu, 49 de ani, este la în China, la Jiangsu Sunning, locul 5, unde câștigă 7 milioane de dolari pe sezon. Becali ar vrea să-l aducă pe Oli în noiembrie, la finalul campionatului chinez, și i-ar propune un bonus consistent dacă o duce pe FCSB în grupele Champions League, potrivit sport.ro.

Olăroiu a mai fost la FCSB în 2002, în 2006-2007 și în 2011, cucerind un campionat, o Supercupă și o Cupă a României. De-a lungul carierei, Cosmin Olăroiu a mai antrenat la FC Național, FCSB, Poli Timișoara, Al Hilal, Al Sadd, Al-Ain, Al Ahli, naționala Arabiei Saudite și Shabab Dubai.

Citește și: Gigi Becali pregătește mutarea anului: l-a sunat pe Olăroiu pentru a-l aduce la FCSB! Ce ofertă i-a făcut

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.