Liga 1

Cu cine îl compară Hagi pe Ianis: "Seamănă foarte mult cu el, e «flaco»! Messi n-are cum să fie, fiindcă am fost eu"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Ionuţ Coman  —  Friday, 19 October 2018

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, a susținut azi o conferință de presă în care, printre altele, l-a comparat pe fiul său cu Johan Cruyff, fostul mare jucător al Barcelonei și al naționalei Olandei, trecut la cele veșnice în 2016. 

"Am văzut că Ianis a fost asemănat cu mulți jucători. Eu spun că seamănă foarte mult cu Cruyff. E același tip de jucător, «flaco» (n.r - El Flaco era porecla lui Cruyff). Are ambele picioare, este subțirel, inteligent, are multă personalitate. Se formează și pe plan fizic, rămâne ca el să confirme. Messi nu poate să fie, că Messi am fost eu", a glumit Hagi. 

"Regele" a vorbit și despre roadele muncii depuse la Academie în ultimii 9 ani. "Obiectivul a fost să scoatem cât mai mulți jucători care să facă performanță", spune Hagi. 

"Când am început totul, m-ați întrebat dacă obiectivul e să găsesc noul Hagi și v-am spus că obiectivul e să scoatem cât mai mulți jucători care să facă performanță. Cred că ne-am îndeplinit obiectivul. Nu vorbesc gratuit, când spun ceva gândesc. Succesul se construiește și nimic nu e întâmplător. A fost multă muncă, au fost sacrificii și zi de zi am cosntruit cu toții în acești ani la Academie.

Nu eu l-am dat pe «noul Hagi». Dumnezeu a dat asta. Am doi copii. Și eu și Marilena (n.r - soția lui Gică) suntem foarte mândri de ei, avem doi copii frumoși. Sunt dedicați în ceea ce fac, vor să-și construiască o carieră", a spus Hagi, în timpul conferinței de presă de azi. 

Vezi și: Ianis Hagi, vedetă în As! Spaniolii îl laudă pe fiul "Regelui": "E noua perlă a fotbalului românesc"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.