Liga 1

Edi Iordănescu vorbește despre eventuala sa revenire la FCSB: ”Îmi place de Gigi Becali. Astea sunt șansele să mă întorc acolo”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 19 octombrie 2018

Edward Iordănescu e liber de contract după despărțirea de CFR Cluj și astăzi a lămurit subiectul unei eventuale reveniri ale sale pe banca celor de la FCSB, acolo unde a fost secund în perioada 2010-2012.

”E cazul să lămuresc în final și subiectul ăsta. Îmi place de Gigi Becali din foarte multe puncte de vedere, are respectul meu, dar sunt și lucruri pe care le-am văzut diferit. Din exterior, pentru că în final nu e problema mea.

Gigi Becali a ținut clubul în viață, a făcut și performanță în multe cazuri, a investit în jucători foarte buni, dar FCSB a arătat în timp că se uită după un anumit profil de antrenor”, este mesajul postat pe contul său de facebook de către tehnician.

”Eu am stilul meu și e greu să mă schimb. Deci tot respectul pentru FCSB și Gigi Becali, dar șansele că eu să fiu acolo în următoarea perioadă sunt extrem de mici. Le doresc baftă!” Edward Iordănescu

Citește și:  Edward Iordănescu transmite un mesaj important » Când se întoarce pe bancă după deziluzia trăită la CFR Cluj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.