Liga 1

VIDEO Ianis Hagi, primul interviu după superperformanța reușită cu România U21: "Ăsta este obiectivul nostru la EURO 2019!"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 19 octombrie 2018

Ianis Hagi (19 ani) a fost esențial în calificarea României U21 la Campionatul European din 2019. Ajuns înapoi în cantonamentul Viitorului, a oferit un interviu pentru site-ul formației. 

"De la începutul preliminariilor știam că va fi o grupă foarte grea, probabil grupa morții. Era o singură echipă slab cotată, Liechtenstein, apoi toate celelalte aveau șanse aproape egale. Știam că avem o echipă puternică fizic, tactic și mental. S-a văzut asta la sfârșitul campaniei.

Mergem pozitivi la EURO 2019, să ne batem de la egal la egal cu orice echipă. Nu avem nimic de pierdut. Obiectivul nostru este să câștigăm cât mai multe meciuri. Este cel mai frumos moment al carierei. Am făcut o țară întreagă fericită. I-am făcut pe toți să viseze", a declarat Ianis.  

Interviul complet

Vezi și: Ianis Hagi, emisiune specială la BBC: "Dumnezeule, ce talent! Are stilul lui Antonio Cassano sau Paul Gascoigne"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.