Handbal

Handbalistă jefuită la un meci de fotbal din România: "I-au fost furate două genți în care avea echipamentul, bani și acte"

Oana Țiplea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 19 octombrie 2018

Jurnalistul Adrian Linca a postat pe contul său de Facebook o imagine și un mesaj în care prezenta cum a fost jefuită la un meci de fotbal handbalista Oana Chirilă Țiplea, care joacă pentru Bistrița.

Totul s-a întâmplat la meciul de astăzi din Liga a 3-a dintre Gloria Bistrița și Arieșul Turda, scor 1-2.

"Că te bate Arieșul Turda acasă, hai, poți duce. Dar că stai în tribună, lângă un nemernic, care se gândește tot meciul cum să te fure, asta-i greu de digerat.

Ăla cu ceapică roșie, din stânga sus, a plecat de la stadion cu două genți care nu erau ale lui. Gențile erau ale handbalistei Oana Chirilă Țiplea, în care avea echipament, bani, acte, o tabletă și alte lucruri personale. I le ținea soțul ei, la tribuna 1, în timp ce ea se afla la tribuna a doua, cu câteva colege din echipă.

La finalul meciului, hoțul a profitat de un moment de neatenție, a pus mâna pe ele, s-a urcat într-un taxi și s-a dus direct acasă, în Livezile. Din om în om, a fost descoperit și prins în două ceasuri, tocmai când își savura prada", scrie jurnalistul Adrian Linca pe contul său de Facebook.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.