Liga 1

Andrei Cristea a dezvăluit de unde a pornit scandalul cu Panțîru: ”Nu a fost niciun secret pentru nimeni”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 19 October 2018

Andrei Cristea a explicat motivele care l-au împins pe Flavius Stoican să-l excludă din lot după un conflict cu Ionuț Panțîru înaintea meciului pierdut cu CFR Cluj, scor 0-1.

”Aș vrea să clarific această problemă. A fost o dispută verbală între mine și un coleg mai tânăr. Apele s-au liniștit. Nu are rost să exagerăm. Nu a fost niciun secret pentru nimeni. I-am atras atenția asupra unui lucru petrecut la meciul cu Viitorul. A fost un lucru tactic, o chestie minoră. Nu s-a ajuns la violență fizică. S-a discutat pe un ton mai ridicat. 

Se discută cam mult pe subiectul unei chestiuni minore petrecută la un club. Noi ne clarificăm lucrurile între noi, pentru că suntem o familie. A fost un conflict verbal între mine și un coleg mai tânăr cu 13-14 ani. Eu am încercat să-l ajut, că e un copil cu calități. Sunt antrenamente tensionate, sunt momente în care nu-ți iese jocul. Ne asumăm acest mic conflict verbal”, a declarat Andrei Cristea la TV Digi Sport.

 ”Am în componență jucători buni de atac. Toți sunt importanți pentru mine, nu doar Andrei Cristea. Am luat decizia corectă de a-i lăsa acasă pe Andrei Cristea și Ionuț Panțîru. Țin foarte mult să fie liniște și să venim cu drag la antrenamente. Aceeași decizie am luat-o și cu Mihalache în urmă cu ceva timp și azi a fost căpitan” Flavius Stoican, antrenor Poli Iași

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.