Liga 1

Dinamo - Dunărea Călărași // Mircea Rednic face revoluție la Dinamo: "Vor fi surprize mari cu Dunărea" » Post nou pentru un titular

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 20 October 2018

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre meciul cu Dunărea Călărași, de luni, ora 21:00, transmis de TV Digi Sport, Telekom și Look TV, și a dezvăluit că va face mai multe schimbări în echipă.

"Ne interesează cele trei puncte. Am văzut doar un meci cu adversarii noștri. Este o echipă care-l reprezintă pe Alexa, o echipă bine organizată, agresivă, care joacă bine pe contraatac. Este o surpriză pentru campionat, se lucrează serios acolo.

Nu avem probleme medicale, doar Nistor și Corbu nu vor juca, fiind suspendați. E bine că nu sunt jucători accidentați, am de unde să aleg. Vor fi surprize. Voi schimba sistemul de joc și vor apărea nume noi, pe posturi noi. Hanca va juca fundaș dreapta. Sper ca jucătorii să reacționeze bine.

Am 5 atacanți în lot (nr. Axente, Moldoveanu, Subotici, Daniel Popa și Neicuțescu). În situația noastră, trebuie să atacăm. Ce mai avem de apărat? Când avem mingea, toată lumea trebuie să atace, când nu avem posesia, toată lumea se apără", a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Citește și: Bilanțul impresionant al lui Rednic le dă speranțe "câinilor" » N-a mai pierdut din 2005!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.