Liga 1

Dică răspunde tăios după atacul lansat de Rednic: "Legat de numele lui, îmi aduc aminte că am pierdut 1 milion de euro"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 20 octombrie 2018

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a reacționat după ce Mircea Rednic l-a atacat la conferința de prezentare ca antrenor la Dinamo. (Detalii AICI)

"Am văzut și eu ceea ce a spus domnul Rednic. În legătură cu numele lui, îmi aduc aminte că am pierdut un milion de euro când eram jucător. Aș putea să fiu și eu ironic, dar nu sunt.

Încerc să îmi fac și eu un nume în antrenorat. Muncesc cu pasiune și voi vedea dacă voi ajunge unul dintre cei mai buni antrenori din România", a declarat Dică la confeința de presă de dinaintea meciului CSU Craiova - FCSB.

Context: În 2010, Dică ar fi fost de acord să plece de la Catania la Khazar Lankaran, unde era dorit de Mircea Rednic. Ulterior, antrenorul s-ar fi răzgândit, iar Dică ar fi rămas liber de contract, potrivit TV Digi Sport. În final, Dică a ajuns în Turcia, la Manisaspor.

  • CSU Craiova și FCSB vor juca duminică, de la ora 21:00, în derby-ul a 12-a din Liga 1. Meciul este în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și: Mesaj tranșant dat de Nicolae Dică: "Joacă Steaua și Universitatea Craiova! Asta o demonstrează"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.