Tenis

Simona Halep: "Dacă s-ar pune problema retragerii, nu o să fie nicio dramă!" » Ce greșeală crede că a făcut

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 20 October 2018

Simona Halep, locul 1 WTA, 27 de ani, a vorbit despre hernia de disc care i-a pus probleme la ultimele turnee și care a forțat-o să se retragă de la Turneul Campioanelor 2018.

Simona Halep a dat detalii despre accidentarea de la spate, a spus că nu ar fi trebuit să joace la turneul de la Beijing, care i-a adus un bonus de 1 milion de dolari (detalii AICI) și spune că speră să fie aptă la startul noului sezon, la Shenzen.

"Este trist că nu pot juca la Turneul Campioanelor. Dar per total este un an extraordinar, cel mai bun an din carieră. Nu vreau să las accidentarea să-mi strice starea de bine.

A fost greu să mă antrenez pentru că am avut dureri la spate. Practic, nu pot să spun că m-am antrenat. Nu am avut timp să stau, să mă odihnesc și să mă recuperez. Este o problemă destul de dificilă la spate, la coloană. Acum o să mă odihnesc și o să fac exact ceea ce trebuie. Am dureri și în timpul liber. Operația e exclusă", a declarat Simona Halep pentru Fanatik.

"nU AR FI TREBUIT SĂ JOC ÎN CHINA"

Simona Halep recunoaște că a greșit jucând nerefăcută la turneul de la Beijing, unde a abandonat după un set, în meciul cu Ons Jabeur.

"Nu ar fi trebuit să joc în China! Poate dacă mă opream acolo, după Wuhan, aș fi avut o șansă în plus să joc la Singapore. Eu sper să fiu 100% la Shenzhen. Am timp să mă refac, să fiu aptă. Dar nu pot să fiu sigură. Dacă nu sunt 100% refăcută, sigur nu voi reveni pe teren în meciuri oficiale. Nu cred că Australian Open e în pericol și nici nu e cazul să mă gândesc la retragere. Dacă s-ar pune problema de așa ceva, nu o să fie o dramă. O să-mi închei cariera și o să merg mai departe", a adăugat Simona Halep.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.