Stranieri

JUVENTUS - GENOA 1-1 // VIDEO și FOTO » Andrei Radu, integralist în primul pas greșit al campioanei din Serie A în acest sezon!

+8 Foto
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 20 octombrie 2018

Genoa, cu Andrei Radu integralist, a remizat în deplasarea de la Juventus, scor 1-1.

Căpitanul naționalei U21, aflat la a patra partidă consecutivă ca titular în Serie A, a avut un start excelent de meci. În minutul 7 a avut prima intervenție, a boxat sigur o centrare din flancul drept. Două minute mai târziu a reținut fără probleme un șut de la marginea careului de 16 metri.

Cristiano Ronaldo a lovit bara în minutul 13, cu o lovitură de cap din apropiere. Portughezul nu a mai ratat în minutul 18, când a profitat de o ieșire ezitantă a lui Radu și a trimis mingea în poarta goala. Cea mai importantă intervenție a venit în minutul 23, când l-a blocat excelent pe Ronaldo, după un șut la colțul lung.

Juventus și-a pierdut ritmul în repriza secundă. În ciuda faptului că Daniel Bessa a egalat în minutul 67 cu o lovitură spectaculoasă de cap, campioana en-titre nu a reușit să mai trimită niciun șut pe spațiul porții lui Andrei Radu până la final.

Juventus face primul pas greșit în actualul sezon, dar rămâne lider autoritar, cu 25 de puncte, 7 peste Napoli, care urmează să joace astăzi cu Udinesse. Genoa este pe locul 10, cu 13 puncte.

 Juventus Torino - Genoa 1-1
Au marcat: Bessa 67 / Cr. Ronaldo '18

Andrei Radu, căpitanul naționalei U21 a României, este titular în poarta celor de la Genoa pentru a patra partidă de Serie A la rând. 

Echipele de start

Juventus: Szczesny - Cancelo, Benatia, Bonucci, Alex Sandro - Betancur, Pjanic - Cuadrado, Matuidi, Mandzukic - Cr. Ronaldo
Rezerve: Perin, Pinsoglio - Barzagli, Bernardeschi, Can, Chiellini, D. Costa, De Schiglio, Dybala, Kean, Rugani
Antrenor: Massimiliano Allegri

Genoa: Andrei Radu - Biraschi, Romero, Criscito - Pereira, Romulo, Sandro, Bessa, Lazovic - Kouame, Piatek
Rezerve: Marchetti - Gunter, Hiljemark, Lakicevic, Lapadula, L. Lopez, Mazzitelli, Medeiros, Omeonga, G. Pandez, Rolon, Zukanovic
Antrenor: Ivan Juric

Stadion: Alianz Stadium, Torino
Arbitru: Federico La Penna

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.