Campionate

Real Madrid - Levante 1-2 // Julen Lopetegui i-a surprins pe toți la conferința de presă: "Ăsta este ultimul lucru la care mă gândesc"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 20 October 2018

Real Madrid a pierdut din nou, scor 1-2, contra celor de la Levante, dar Julen Lopetegui (52 de ani) nu se gândește la plecare.

n acest moment demiterea este ultimul lucru la care mă gândesc. Vreau doar să ridic rapid moralul băieților, pentru că ne așteaptă un program infernal.

Eu mă simt mai motivat ca niciodată să continui. Jucătorii îmi demonstrează meci de meci că sunt alături de mine, dau totul pe teren. Mai devreme sau mai târziu vom depăși această pasă proastă. Toată lumea avea capul plecat în vestiar, dar dorința victoriei e acum mai mare ca niciodată", a declarat Lopetegui la finalul eșecului cu Levante. 

Real Madrid va juca marți contra lui Plzen, în Liga Campionilor, iar duminică are programat primul episod al El Clasico din acest sezon, cu Barcelona.  

Florentino Perez, conducătorul madrilenilor, ar fi deja în căutarea unui înlocuitor. Vezi AICI cine are cele mai mari șanse să preia campioana Europei. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.