Tragedie

Balaci și noua stea din Bănie » Mitriță dezvăluie ultimele sfaturi primite vineri de la legenda Craiovei: ”Nea Ilie, voi înrăma cuvintele tale!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 21 October 2018

Alexandru Mitriță, 23 de ani, a purtat chiar vineri o ultimă discuție cu Ilie Balaci, legenda Craiovei care a decedat în această dimineață la 62 de ani.

Atacantul Craiovei a postat pe contul său de Instagram o poză cu marele fotbalist în care a mărturisit care a fost sfatul de aur pe care i l-a dat Ilie Balaci înaintea derby-ului cu FCSB.

”În urmă cu doar două zile am avut șansa de a sta de vorbă cu cel mai mare fotbalist al României, domnul Ilie Balaci, cel care mi-a transmis: «Piticule, tu trebuie acum doar să înveți să te și distrezi pe teren». Nea Ilie, voi înrăma aceste cuvinte și vă promit că așa voi face. Vă mulțumesc pentru tot, pentru toate sfaturile de-a lungul timpului. Nu vă vom uita niciodată!”, a scris Mitriță.

CS U Craiova o va întâlni pe FCSB în această seară, de la ora 21:00, pe TV Digi 1, TV Telekom 1, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

VEZI ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.