Tragedie

A MURIT ILIE BALACI // UPDATE / FOTO Imagini tulburătoare de azi din Bănie » Zeci de oameni au venit în fața blocului în care a decedat "Minunea Blondă". Sicriul va fi depus luni la Biserica Sf. Ilie

+13 Foto
FOTO: Marian Lazăr (Craiova)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 21 octombrie 2018

Ilie Balaci, 62 de ani, a murit în această dimineață, la Craiova, din cauza unui infarct. 

UPDATE 17:00

Familia a decis ca trupul să fie depus luni dimineață la Biserica ”Sf. Ilie” din Craiova, locul în care a avut loc atât cununia religioasă a legendei fotbalului românesc cât și botezul celor două fiice, Lorena și Liana.

Înmormântarea va avea loc marți după-amiază, ora 12:00, la cimitirul Ungureni. 

 

UPDATE 16:50

Lorena Balaci a dat primele declarații după moartea lui Ilie Balaci: "Îi era frică de moarte! Spunea că va muri tânăr. Aseara era bine, azi Dumnezeu l-a vrut acolo sus"

Vezi AICI declarația integrală

update 14:55

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Ilie Balaci a plecat din locuința fostului jucător și va fi dus la Spitalul nr. 2, pentru autopsie.

update 14:40

Au ajuns și fetele lui Ilie Balaci, Lorena și Liana Balaci. "Atât de mult a iubit Craiova asta, încât a murit aici!", a spus Dana Balaci, soția fostului fotbalist.

 

Știrea inițială:

În fața casei din Craiova a lui Ilie Balaci, aproximativ 100 de persoane, prieteni, fani și foști colegi s-au strâns pentru a-i aduce un ultim omagiu fostului fotbalist legendar. 

Balaci fusese internat în stare gravă la spitalul din Craiova, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Acesta ar fi fost resuscitat timp de 30 de minute, fără succes.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.