Tragedie

Gică Popescu, reacție copleșitoare după decesul lui Ilie Balaci: "Atâta timp cât cerul e albastru, vei fi deasupra tuturor! Zbor lin, înger al Universităţii!" » Mesaj de la Adi Mutu și Pușcaș: "Putea juca la orice club din Europa"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 21 octombrie 2018

Ilie Balaci, 62 de ani, a murit în această dimineață, la Craiova, din cauza unui infarct. 

  • Familia a decis ca trupul să fie depus luni dimineață la Biserica ”Sf. Ilie” din Craiova, locul în care a avut loc atât cununia religioasă a legendei fotbalului românesc cât și botezul celor două fiice, Lorena și Liana.
  • Înmormântarea va avea loc marți după-amiază, ora 12:00, la cimitirul Ungureni. 

Gică Popescu, fost fundaș la Univeristatea Craiova, a avut un mesaj emoționant după decesul lui Ilie Balaci. "Atâta timp cât cerul e albastru, vei fi deasupra tuturor! Zbor lin, înger al Universităţii!", a fost mesajul postat de Gică Popescu pe contul său de Facebook.

Și Adrian Mutu a postat pe Istagram un mesaj pentru Ilie Balaci: "Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet drag! Prea repede te-ai stins, ai fost şi eşti un înger! Multe lacrimi pentru tine, nu o să fii uitat niciodată! Dor şi durere!".

Și Sandu Boc a vorbit despre decesul fostului mare fotbalist. "Ilie a debutat cu mine la Craiova. Era un băiat deosebit. Nu am cuvinte, nu îmi vine să cred! Era un om care făcea mișcare, ducea o viața sportivă. A avut multe accidentări de-a lungul carierei. Nu a putut avea continuitate. A jucat extraordinar. Era obraznic în sensul bun al cuvântului. Nu îi era frică de nimeni pe teren. Putea să vină cel mai bun jucător din lume, că îl dribla", a declarat Sandu Boc la TV Digi Sport.

 Cel mai bun fotbalist român din ultimii 50 de ani. Asta e părerea mea. A fost un mare talent, a făcut enorm pentru fotbalul românesc. În perioada lui de glorie, putea juca la orice echipă din lume"Marcel Pușcaș

FCSB exprimă regretul pentru trecerea în neființă a unuia dintre cei mai mari fotbaliști din istoria României, Ilie Balaci, la vârsta de 62 de ani. Dumnezeu să te odihnească în pace, "Prințule"! FCSB

"Dumnezeu să te odihnească în pace, Ilie Balaci. Fotbalul românesc l-a pierdut pentru totdeauna pe Ilie Balaci" Dinamo

Vezi și

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.