Liga 1

CS U CRAIOVA - FCSB 2-1 // Alexandru Mitriță îi dedică victoria lui Ilie Balaci : "Așa a vrut dânsul să se întâmple! Nu voi uita niciodată ce mi-a transmis"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 21 octombrie 2018

CS U Craiova s-a impus în fața celor de la FCSB, scor 2-1. Alexandru Mitriță îi dedică victoria marelui Ilie Balaci, decedat astăzi, la vârsta de 62 de ani. 

"Este o victorie importantă. Am muncit pentru ea. Nu conta cum câștigăm, trebuia să o facem astăzi pentru domnul Ilie Balaci. Nu mai am cuvinte, am primit gol în minutul 8. Așa a vrut dânsul să se întâmple. Sunt sigur. A fost un semn de sus. 

Dânsul mi-a tranmis un mesaj zilele trecute. Că trebuie să mă distrez pe teren, așa cum o făcea și el. Mi-a spus că am momente în care dispar din joc. Îi mulțumesc mult pentru aceste sfaturi. Contează enorm pentru mine. Nu voi uita asta niciodată. Oamenii din tribune au fost astăzi mai calzi ca niciodată. Le mulțumim și le promitem că vom lupta la fel în fiecare meci", a declarat Mitriță la TV Telekom Sport.  

 Vezi și: CSU CRAIOVA - FCSB 2-1 // Au rupt blestemul în memoria lui Balaci! Oltenii au revenit fantastic în repriza secundă cu FCSB: prima victorie cu roș-albaștrii pentru o echipă din Craiova după 16 ani!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.