Liga 1

CSU CRAIOVA - FCSB 2-1 // Jucătorii atacați de Becali nu au fost cei mai slabi de la FCSB » Ce steliști s-au făcut de râs și cine s-a remarcat în CSU Craiova - FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 22 October 2018

CSU Craiova s-a impus în fața celor de la FCSB, 2-1, iar jucătorii olteni i-au dedicat victoria lui Ilie Balaci, decedat duminică dimineața, la 62 de ani. 

După o primă repriză slabă, cu un autogol în minutul 8, oltenii au revenit după pauză. Jucătorii antrenați de Devis Mangia au marcat de două ori și au întors soarta meciului, dominând în repriza a doua.

Filipe Teixeira, intrat în minutul 60, și Junior Morais, eliminat în minutul 86, au fost cei mai slabi jucători de pe teren, fiind notați cu 4 de Gazeta Sporturilor. 

Jucătorii criticați de Gigi Becali, Olimpiu Moruțan, Florin Tănase și Ovidiu Popescu au primit nota 5. Cel mai bun jucător de la FCSB a fost portarul Cristi Bălgrădean, notat cu 7, iar omul meciului a fost Matteo Fedele, care a luat 8.

Nicolae Dică, antrenorul FCSB, a luat nota 5, în timp de Devis Mangia, tehnicianul CSU Craiova, a fost notat cu 7.

Citește și: Gigi Becali s-a dezlănțuit, după ce Dică l-a "înțepat": "Să plece, dacă vrea! Dacă îi dau libertate lui, se alege praful!"

Citește și: Becali a pus tunurile pe jucători: "Moruțan va mai juca peste 6 luni! Lui Popescu i-au căzut pantalonii, dispare și el". Alte 3 nume criticate dur

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.