Campionate

VIDEO Sergio Ramos a încercat să-și lovească un coleg în timpul unui antrenament » Schimbul de replici care a urmat pe Twitter

FOTO: Captură @AS

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 22 October 2018

Sergio Ramos (32 de ani) și-a pierdut cumpătul în timpul unui antrenament al lui Real Madrid și a lovit puternic mingea către Sergio Reguilon (21 de ani), fotbalist de la echipa secundă. 

Tensiunea plutește în aer la Madrid. Rezultatele extrem de slabe din ultima perioadă, un singur punct în 4 partide, și zvonurile demiterii lui Julen Lopetegui au schimbat radical starea de spirit.

Căpitanul Ramos a avut o ieșire nervoasă. În timpul unui joc, nemulțumit de o greșeală comisă de Sergio Reguilon (21 de ani), a șutat puternic în direcția lui. Tânărul fundaș lateral venit de la Castilla nu a reacționat.

Ramos a realizat că a făcut o prostie, cerându-i scuze printr-un mesaj pe Twitter: "Chiar dacă nu pare, astfel de situații se întâmplă destul de des în timpul antrenamentelor. Asta nu e oricum o scuză, nu ar fi trebuit să reacționez așa. Dăm mereu totul, nu-i așa Regui? La final contează doar victoria echipei".

Reguilon a replicat imediat: "Întodeauna alături de echipă și de căpitanul meu!".

Vezi și: Italienii anunță că Juventus pregătește o nouă lovitură » Transfer de la Real Madrid dezvăluit pe prima pagină

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.