Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Mirel Rădoi, mărturisire-șoc: "Urma să joc într-un meci trucat" » Toate indiciile duc către o partidă a Stelei din ultima etapă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 23 octombrie 2018

Mirel Rădoi, fost jucător și antrenor la Steaua / FCSB, acum selecționer U21, a povestit la emisiunea GSP LIVE despre cum a refuzat să joace într-un meci trucat din Liga 1

"Urma să joc într-un astfel de meci. Am aflat și am spus că eu, dacă o să ajung în careul advers, o să dau gol, și nici n-o să pot lăsa pe cineva să dea gol de lângă mine".

Ce s-a întâmplat apoi? "Din minutul 1 până în minutul 90 m-am încălzit. N-am mai fost introdus pe teren deloc. S-a terminat cum trebuia, egal. Nu pot să vă spun meciul", a zis Mirel Rădoi la GSP LIVE. 

În ultimele două săptămâni, mai mulți foști jucători, precum Ionel Dănciulescu, Marius Niculae, Dorinel Munteanu sau Mircea Bornescu, au recunoscut că au luat parte la meciuri cu o defășurare suspectă.

STEAUA - FC ARGEȘ 3-3 e meciul la care duc indiciile 

Gazeta a analizat arhivele și singurul meci care pare să se potrivească descrierii făcute de Rădoi este cel dintre Steaua și FC Argeș, disputat în etapa cu numărul 34, sezonul 2000-2001, când roș-albaștrii erau deja campioni.

Cei doi antrenori erau Victor Pițurcă și Marian Bondrea. S-a terminat 3-3, meci în care Dănciulescu, Pompiliu Stoica și Alex Pițurcă au înscris pentru Steaua, în timp ce la argeșeni au marcat Neaga, Gr. Tudor și Dică, primul și ultimul ajungând apoi la formația din Ghencea. 

Scorul a avut o evoluție deosebită. În minutul 80 gazdele avea 3-0, însă ultimele minute de joc au fost teribile pentru Steaua, care a luat 3 goluri în 8 minute. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.