Liga 1

Exilul se prelungește! Nou termen pentru stadionul unei echipe din Liga 1

Tribuna oficială și pista ce ar fi trebuit terminate la jumătate lui octombrie sunt și acum în stadiul de șantier

Articol de Aurelian Botezatu  —  miercuri, 24 octombrie 2018

Jucătorii și conducătorii lui FC Hermannstadt au făcut recent un apel disperat către firma SC Construcții SA, cea care a câștigat licitația pentru reamenajarea stadionului local, și Primăria Sibiului: "Aduceți-ne acasă!".

Degeaba. Pe "Municipal" vor putea evolua din nou abia după jumătatea lui martie 2019, dacă noul termen va fi respectat!

Primăria a trebuit să aleagă între a rezilia contractul cu SC Construcții SA, ce până în 14 octombrie trebuia să aducă arena într-un stadiu care să permită desfășurarea meciurilor de Liga 1, sau să accepte extinderea termenului de finalizare propus de aceasta.

Iar în cele din urmă s-a decis pentru răul cel mai mic.

"Rezilierea ar fi blocat lucrările, fiind necesară reluarea procedurii, contractarea unei noi firme, precum și posibile contestații, fapt ce ar fi dus la o întârziere mult mai mare în finalizarea lucrărilor", se arată într-un comunicat remis ieri.

Ceea ce înseamnă că Hermannstadt va încheia campionatul regulat pe "Trans-Sil" din Târgu Mureș, unde mai are de disputat 6 partide. Și tot acolo ar putea-o prinde inclusiv debutul play-off-ului și al play-out-ului! 

7 meciuri "acasă" a disputat până acum Hermannstadt la Târgu Mureș. Bilanț: două victorii, un egal și 4 eșecuri

"Constructorul a invocat lucrările neprevăzute apărute, condițiile meteo nefavorabile înregistrate pe parcursul execuției contractului și dificultatea cu care s-a confruntat în achiziția unor produse prefabricate și a unor lucrări specializate" Comunicat Primăria Sibiu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.