Nationala

GSP LIVE // VIDEO EXCLUSIV Două momente ȘOCANTE de la echipa națională: "Gică Popescu a cerut să fiu trimis acasă! FRF mi-a luat 35.000 de dolari din cont!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 octombrie 2018

La emisiunea GSP LIVE, Ion Vlădoiu a dat detalii despre un episod incredibil petrecut la Campionatul Mondial din 1994.

Vlădoiu a dezvăluit că după ce a fost eliminat în meciul cu Elveția, 1-4, Gică Popescu a cerut ca el să plece acasă și că Federația i-a luat suma de 35.000 de dolari din cont.

"Ieșind din grupe, fiecare jucător trebuia să primească 32-35.000 de de dolari, pentru prezența în cantonament. Am ajuns acasă și mă așteptam la o amendă de 5-10.000 de dolari. M-am dus la bancă și am văzut că nu am niciun ban în cont", a declarat Vlădoiu la GSP LIVE.

Vezi în video declarația integrală a lui Vlădoiu despre incidentul după CM 1994

 

RELAȚIA FRF - Banca Internațională a Religiilor 

Banca Internațională a Religiilor (BIR) a fost o bancă din România (constituită cu capital de la Mitropoliile Olteniei și Moldovei, Biserica Armenească, Cultul Penticostal, Muftiatul de la Constanța, Casa Regală din Arabia Saudită, S.N.C.F.R, și alte societăți românești) care a dat faliment în anul 2000. Prejudiciul estimat în urma falimentului a fost de 70 de milioane de dolari.

FRF a avut conturi deschide la BIR, iar Marian Albu - trezorierul federației în mandatele lui Mircea Sandu - a fost vicepreședintele băncii. În Consiliul de Administrație al BIR se afla și Nicolae Cristea, directorul de atunci al Loteriei Române. Loteria sponsoriza FRF, iar Cristea avea afaceri cu oameni importanți din federație printre care Albu și secretarul general adjunct de atunci, Cristian Bivolaru, actualul director general la Viitorul Constanța.

Vezi și: VIDEO EXCLUSIV Fost campion cu Steaua, dezvăluire incredibilă! A jucat într-un meci trucat în prima ligă, iar Pițurcă era antrenor: "Ni s-a spus că nu trebuie să câștigăm"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.