Tenis

Lindsay Davenport, lacrimi de bucurie pentru Simona Halep: "Am plâns de 3 ori în 2018. Comentam în direct!"

Davenport după triumful de la Wimbledon, 1999 FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 24 October 2018

Lindsay Davenport și Kim Clijsters, două dintre cele mai mari jucătoare ale tuturor timpurilor, au făcut o analiză a anului 2018 în circuitul WTA. Cele două și-au arătat încă o dată simpatia față de Simona Halep (27 de ani, 1 WTA).

Davenport, triplă câștigătoare de Mare Șlem și campioană olimpică în 1996, a vorbit despre momentele marcante ale anului într-un eveniment susținut la Singapore. 

"Am plâns de 3 ori anul ăsta. Da, sunt o plângăcioasă. Prima dată când Wozniacki s-a impus la Australian Open, apoi când Halep a câștigat pe zgura de la Roland Garros și ultimul astfel de moment a fost după triumful lui Naomi Osaka de la Us Open. Pur și simplu nu puteam vorbi din cauza lacrimilor", a afirmat Davenport.

Aflată la același eveniment, Kim Clijsters a vorbit și ea despre anul magic al Simonei Halep. 

"Și eu sunt la fel! Nu-mi pot opri lacrimile. Îmi amintesc că atunci în timpul finalei din Australia găteam. M-am oprit din tot ceea ce făceam și am izbucnit în plâns. La Roland Garros, când Simona a izbutit prima sa astfel de victorie, am încercat să fiu tare. Comentam în direct partida.

M-am bucurat enorm. Chiar discutasem cu ea cu puțin timp înainte. Știam cât de dificil este să pierzi 3 finale", a precizat Clijsters.

Vezi si: Moment rușinos pentru antrenorul Simonei Halep: "Nu am ieșit din cameră două zile de rușine! Ea era profesionistă, dar eu aveam problemele unui băiat de 18 ani"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.