Handbal

Ce televiziune transmite primele meciuri ale naționalei masculine de handbal din preliminariile EURO 2020 » Obiectivul categoric al noului selecționer

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 octombrie 2018

Naționala masculină a României pornește azi la drum în campania pentru Euro 2020. Repartizați în grupa a 6-a de calificare alături de Franța, campioana lumii, de Portugalia și Lituania, "tricolorii" speră să prindă locul 2 pentru a ajunge direct la turneul final din 2020.

TVR 1 transmite în direct primele meciuri ale naţionalei masculine de handbal a României din preliminariile Campionatului European.

Românii vor juca azi, de la 22.00, în deplasare, cu Portugalia, şi duminică, 28 octombrie, de la ora 18.00, la Cluj, împotriva campioanei mondiale en-titre, Franţa.

Partida din această seară cu Portugalia va consemna debutul spaniolului Manuel Montoya Fernandez pe banca tehnică a selecționatei masculine. Acesta speră să obțină victoria împotriva lusitanilor pentru ca naționala să aibă un moral bun înaintea confruntării cu Franța, cea mai puternică echipă a lumii.

Vezi și: Mergem și noi la EURO? Cum se poate califica România la primul turneu continental după 24 de ani

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.