Liga 1

Alexandru David i-a decis soarta lui Mircea Rednic: "Spun în premieră. Asta se va întâmpla cu el!"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 25 octombrie 2018

Alexandru David, președintele lui Dinamo, spune că nu s-a pus problema ca Mircea Rednic să-și dea demisia. Oficialul "câinilor" a confirmat însă subiectul de azi Gazetei, recunoscând că a existat o discuție amănunțită cu Mircea Rednic despre viitorul echipei. 

"Va confirma domnul Rednic că nu pleacă, nu a existat o astfel de discuție. Există o preocupare să salvăm ce se mai poate salva. E real că noi, cei de la birouri, vom face tot ce ne stă în putință pentru a-l ajuta pe Domnul Rednic. În măsura în care clubul va putea, îl vom ajuta. Atunci când antrenorul echipei are o dorință, noi vom face tot ce putem pentru ca acea dorință să se realizeze. 

Ca să vină alți jucători, trebuie să plece alții. Am avut o discuție lungă marți, suntem optimiști în ceea ce privește șansele de îndeplinire a obiectivului. Cred că domnul Rednic s-a referit la o evaluare a lotului. Veți vedea că va avea parte de susținerea noastră. Toată lumea se așteaptă ca el să aibă bagheta magică. O să vedeți că o s-o aibă. Vă spun în premieră. Rednic va duce echipa în play-off. Dacă nu va reuși asta, tot va rămâne la Dinamo! E mai tare decât Papa Pius ", a spus Alexandru David, la TV Digi Sport. 

Vezi și: EXCLUSIV Lovitură de teatru în "Ștefan cel Mare"! Circ fără precedent: de ce Mircea Rednic amenință că își dă demisia!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.