Liga 2

GSP LIVE VIDEO EXCLUSIV Scandal uriaș la pariuri în fotbalul românesc » Jucător filmat în timp ce paria contra propriei echipe într-un derby » Antrenorul: "Cred că încă mai avem astfel de jucători în lot"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 25 October 2018

Cristi Pădurariu (21 de ani), mijlocaș la ACS Poli Timișoara, a fost prins de oficialii echipei din liga secundă la pariuri. Informația a fost prezentată în exclusivitate în emisiunea GSP LIVE, unde și președintele bănățenilor Radu Birlică a confirmat și a spus că jucătorul a pus pariuri și împotriva propriei echipe.

”Da, e un fotbalist de la noi care a fost raportat. A fost surprins în casa de pariuri, a și recunoscut faptul că a pariat. Antrenorul mi-a adus la cunoștință că are informații că se pariază. Am reușit să punem mâna pe un video cu fotbalistul în casa de pariuri. Am anunțat FRF care a răspuns imediat.

Era obligația noastră să spunem despre acest caz pentru că rezultatele echipei sunt cum sunt. Nu vreau să spun că astea sunt cauzele, dar ne-am gândit la foarte multe chestii în perioada asta. El e un băiat de perspectivă, are calități. Cred că anturajul îl strică. Sunt și fotbaliști bătrâni care se retrag și probabil îi atrag pe cei tineri în această capcană.

Băiatul a fost cooperant când i-am pus filmările. A dat o declarație și a spus că pariază împotriva echipei la care joacă. Nu ne-a spus la ce meci a făcut acest lucru. Din discuțiile de aseară cu domnul Virgil Pascu, am înțeles că a recunoscut totul copilul. De mult nu mi-a mai fost dat să văd așa răsturnări de situație, cu 7 goluri pe meci, cu goluri pe finalul meciurilor după minutul 70. Chiar am luat pe cineva care are o casă de pariuri și mi-a explicat multe chestii. Mi-a spus că se pariază la goluri, că se pariază pe cartonașe. Eu consider că Liga a 2-a e un fel de cancer”, a declarat Radu Birlică la GSP LIVE.

Antrenorul a obținut filmarea

Antrenorul lui ACS Poli Timișoara, Ștefan Nanu, e cel care a obținut filmarea incriminatorie cu jucătorul Cristi Pădurariu.

”Pentru mine a fost o dezamăgire pentru că atunci când am venit la Poli Timișoara am simțit că ceva nu e în regulă. Scorurile erau prea mari, luam goluri prea ușor. Conduceam cu 2-1 și pur și simplu se dădeau la o parte să dea gol și se termina 4-2. La meciul cu UTA am simțit același lucru (n.r. UTA a învins cu 2-1 pe 12 septembrie).

După acest meci, am mers undeva să mănânc și m-am întâlnit cu un domn care mi-a spus că avem jucători care joacă la pariuri. Mi-a zis că atunci unul chiar pariase. Mi-a dat imaginile video și am văzut. Eu am mai dat numele și altor jucători, dar din păcate nu avem probe. Dar cred că încă există astfel de jucători la noi”, a adăugat Ștefan Nanu.

Poli Timișoara are meci în această seară în deplasare cu U Cluj, de la ora 17:45. Bănățenii sunt pe locul 19 din 20 de echipe, cu doar 5 puncte din 13 etape și un golaveraj de 12-30.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.