Liga 1

Becali dă iar din casă: "Dică mi-a cerut niște chestii cu care am fost de acord" + Cum arată linia defensivă pe care a decis-o pentru meciul cu Voluntari

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 25 octombrie 2018

Gigi Becali susține că n-a avut discuții în ultima vreme cu Edward Iordănescu și spune că nu-l va da afară pe Nicolae Dică în următoarea perioadă.

”Am văzut prin presă că Edi Iordănescu e salvatorul Stelei. Că ne rugăm noi de el. Eu nu țin minte să fi vorbit cu el. Orice antrenor ar vrea să vină la Steaua, eu nu-l schimb pe Dică. Edi spune că n-ar lucra cu mine, dar eu nu l-am invitat niciodată să vină la echipa mea. Nu are ce să salveze”, a declarat Becali la Pro X.

După ultimele declarații ale patronului de la FCSB, Nicolae Dică se pare că a luat cuvântul și a vorbit direct cu Becali: ”Am vorbit cu Dică la telefon și mi-a cerut niște chestii cu care am fost de acord. M-a rugat ceva. Eu v-aș spune vouă, dar apoi se interpretează. La ora asta nu am niciun gând de schimbare de antrenor. Meciul cu Voluntari nu cred că-mi va schimba părerea pentru că atunci vom reveni pe primul loc”.

Becali a vorbit și despre apărarea pe care o va folosi FCSB în meciul de sâmbătă cu FC Voluntari, de la ora 21:00: ”În defensivă vor fi Benzar, Planici, Filip și în stânga nu se știe deocamdată. Pe stânga poate juca și Jakolis”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.