Liga 1

Ironie către Rednic după deciziile luate: "Orice părinte vrea să își ajute copilul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 25 octombrie 2018

Anamaria Prodan, impresarul lui Danijel Subotici și Teddy Mezague, jucătorii pe care Mircea Rednic nu i-a mai vrut la Dinamo (Detalii AICI), l-a înțepat pe antrenorul echipei roș-albe.

Anamaria Prodan a lăsat de înțeles că prin excluderea jucătorilor reprezentați de ea, Rednic încearcă să o ajute pe Luana, fata lui, care este de asemenea impresar.

"Nu cred că Rednic ar face asta, dar e normal ca orice părinte să își ajute copilul. Înțeleg asta", a declarat Anamaria Prodan la TV Digi Sport.

Între Anamaria Prodan, Luana Rednic și Mircea Rednic este o situație tenisonată după ce Harlem Gnohere a ajuns la FCSB, în iarna lui 2017, iar Anamaria Prodan s-a implicat în transfer. Jucătorul era atunci reprezentat de Luana Rednic, iar între ea și Gnohere există un litigiu.

"Eu și Luana nu avem nicio discuție, nicio problemă. Cu Gnohere a fost ceva, eu l-am ajutat să ajungă la Steaua! Nu am cerut niciun ban. Este problema ei cu jucătorul. Nu știu și nu mă interesează ce au de împărțit", a adăugat Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Citește și: Anamaria Prodan reacționează după ce Rednic i-a dat omul afară: "Mai e un jucător pentru care stăm de vorbă"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.