Tenis

TURNEUL CAMPIOANELOR // VIDEO + FOTO Caroline Wozniacki, OUT de la Singapore! Cum arată acum lupta pentru locul 1 WTA + cine sunt primele două semifinaliste

+7 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 25 October 2018

Turneul Campioanelor își cunoaște primele semifinaliste. Ucraineanca Elina Svitolina (7 WTA) a învins-o pe daneza Caroline Wozniacki (3 WTA), scor 5-7, 7-5, 6-3, și s-a calificat în semifinalele de la Singapore.

  • Acolo merge și cehoaica Karolina Pliskova (8 WTA), care a învins-o pe compatrioata sa, Petra Kvitova (5 WTA), scor 6-3, 6-4 (detalii AICI).

Caroline Wozniacki avea nevoie de o victorie în două seturi pentru a continua cursa de apărare a trofeului din 2017. După 58 de minute încheiase cu brio jumătate din misiune, adjudecându-și actul de debut, scor 7-5.

Daneza a la fel de bine și în setul secund, reușind prima break-ul. Nu a reușit să îl consolideze, apoi s-a lovit de un alt nivel al jocului Elinei. Ucraineanca a servit impecabil, cu un procentaj de 80 la sută al punctelor câștigate cu prima minge, și a împins partida în decisiv după 59 de minute.

Decisivul a fost pe muchie de cuțit. Svitolina a salvat 4 mingi de break și a spart serviciul unei daneze resemnate la scorul de 3-4.

Clasament grupa Albă

1. Elina Svitolina 3-0 3 puncte
2. Karolina Pliskova 2-1 2 puncte
3. Caroline Wozniacki 1-2 1 punct
4. Petra Kvitov  0-3 0 puncte

Wozniacki pierde teren

Eliminarea danezei Caroline Wozniacki este o veste bună pentru Simona Halep (27 de ani, 1 WTA). De luni, românca va avea un avans liniștitor de 1.335 puncte față de Wozniacki. Între ele este interpusă Angelique Kerber (2 WTA), aflată încă în competiție. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.