Liga 1

Dezvăluiri din vestiarul FCSB după discuțiile Dică - Becali: "Asta se va întâmpla cu jucătorii schimbați" + "Eu îi iau apărarea lui Dică și mă simt penibil"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 25 octombrie 2018

Ilie Dumitrescu a vorbit despre situația de la FCSB și despre relația tensionată dintre Gigi Becali și Nicolae Dică și despre cum vor fi afectați jucătorii echipei roș-albastre.

"Eu m-aș antrena 100%. Trebuie să ai respect față de antrenor și față de indicațiile lui. L-a schimbat pe Tănase și intervine întrebarea în mintea jucătorului: «De ce m-a scos?» Niciun jucător nu e vesel când este înlocuit.

Noi nu ne putem pune în locul lui Dică. Fiecare are obiectivele lui, fiecare antrenor vrea să facă performanță, vrea să fie antrenor la Steaua. Este o poziție extraordinară. Nu vor mai fi jucătorii supărați pe Dică dacă vor fi scoși în minutul 15. Vor spune «Nu m-a schimbat el, nu e ideea lui Dică! E ideea lui Gigi», și pe el nu au cum să se supere și gata. S-au reglat lucrurile.

La un moment dat, m-am simțit penibil. Eu îi iau apărarea lui Dică și mă cert aici cu Gabi Balint. Eu zic «Stai așa, că așa a gândit Dică», dar nu neapărat așa", a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Citește și: Becali dă iar din casă: "Dică mi-a cerut niște chestii cu care am fost de acord" + Cum arată linia defensivă pe care a decis-o pentru meciul cu Voluntari

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.