Tenis

TURNEUL CAMPIOANELOR // Elina Svitolina a răbufnit după calificarea în semifinale la Singapore: "Eram făcută praf pe social media"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 25 October 2018

Elina Svitolina (7 WTA) s-a calificat în semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore (detalii AICI) și a simțit nevoia să le răspundă criticilor.

"Trebuie să îmi văd doar de drumul meu. Am văzut milioane de critici. Am decis că trebuie doar să îmi văd de treaba mea pe teren, să lupt, să nu ofer niciun punct gratuit.

Am încetat și colaborarea cu antrenorul Thierry Ascione. Nu a fost deloc ușor pentru mine, mai ales că pe social media eram făcut-o praf din cauza fizicului meu. Aceste replici m-au întărit. Acum doar mă bucur de succes. Prestațiile de la Singapore mi-au demonstrat cât de puternică mental sunt. La asta am lucrat în ultimul timp", a declarat Svitolina pentru WTA.

Elina Svitolina și-a schimbat radical stilul de viață în 2018. Ucraineanca a apărut cu o siluetă tot mai mai subțire, mai diluată, în intenția de a obține rezultate superioare. Citește toată povestea AICI.

Vezi și: Caroline Wozniacki, depistată cu o boală autoimună: "Nu puteam să ridic mâinile!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.