Stranieri

Răzvan Lucescu, autocritic după al doilea eșec în grupă: ”Abordare proastă, meci urât”

Articol de Daniel Scorpie  —  vineri, 26 octombrie 2018

Răzvan Lucescu și-a complicat situația în grupă, după eșecul (0-2 cu Vidi), al doilea în 3 meciuri, caliificarea în "16"-imi fiind în pericol. Antrenorul lui PAOK a recunoscut că nimic nu a mers joi la liderul din Grecia:

"Am jucat foarte slab, iar abordarea meciului a fost greșită și nu am putut reacționa normal. Probabil că am pornit cu prea multă încredere și mă simt responsabil că nu am fost capabil să transmit mesajul corect jucătorilor".

"Ne vom reîncărca bateriile"

Luce jr consideră rezultatul doar un accident de parcurs: "N-ar fi drept să dau vina acum pe un jucător, știam că după o perioadă cu rezultate bune ar putea să apară un scurtcircuit. Însă mai știu că echipele puternice și jucătorii valoroși își încarcă repede cu energie bateriile după astfel de mciuri. Avem nevoie și vreau o reacție și un joc mult mai bune, pentru că luni ne așteaptă Panathinaikos și vine returul cu Vidi din Europa League".

"Anarhie după pauză"

Tehnicianul dă vina pe blocajul psihic: "Întreaga echipă n-a avut replică și n-am putut reveni după primul gol primit repede, cum s-a întâmplat în alte situații. N-am avut mintea limpede să găsim pasele potrivite în ultimii 25 de metri. În repriza a doua, n-aș spune că a fost anarhie în teren, dar ceva similar, și asta din cauza stării mentale a jucătorilor". 

14-5a fost raportul șuturilor la poartă (7-2 cadrate) în favoarea lui PAOK în meciul cu Vidi. Gazdele au avut 69% posesie și 3-1 la cornere

6 meciuriera seria pozitivă a lui PAOK, 5 victorii și o remiză, ruptă joi de Vidi. Precedentul KO a fost 0-1 cu Chelsea, tot acasă în Europa League

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.