Tenis

TURNEUL CAMPIOANELOR // S-au stabilit ultimele două semifinaliste de la Singapore » Abandon pentru campioana de la US Open + parcurs perfect pentru Sloane Stephens

+5 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 26 octombrie 2018

Astăzi s-au disputat ultimele meciuri din Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor, stabilindu-se și ultimele două semifinaliste ale competiției.

Kiki Bertens (9 WTA), jucătoare care a înlocuit-o chiar pe Simona Halep la Singapore, s-a calificat în semifinale după ce a beneficiat de abandonul lui Naomi Osaka (4 WTA). Japoneza s-a retras la scorul de 3-6 din cauza unor probleme musculare care nu au mai lăsat-o să continue partida.

La chiar prima participare la Singapore, Bertens obține un rezultat nesperat: calificarea în penultimul act, unde o va întâlni sâmbătă pe Elina Svitolina (7 WTA).

Parcurs perfect pentru Stephens

În al doilea meci, Sloane Stephens (6 WTA) a învins-o în minimum de seturi, 6-3, 6-3, pe Angelique Kerber (2 WTA), spuleberându-i nemțoaicei și ultima șansă la calificarea în semifinale.

Americanca a fost în permanență la controlul partidei, și-a pierdut serviciul de doar două ori și a câștigat partida fără emoții, în două seturi simetrice, 6-3 6-3. Stephens încheie grupa cu 3 victorii, iar forma de moment o plasează printre marile favorite la câștigarea trofeului.

În penultimul act, Sloane Stephens o va întâlni pe Karolina Pliskova (8 WTA).

Svitolina - Bertens și Stephens - Pliskova, cele două semifinale ale Turneului, vor avea loc sâmbătă, la ore ce vor fi comunicate ulterior. 

Citește și:  Caroline Wozniacki, depistată cu o boală autoimună: "Nu puteam să ridic mâinile!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.